Inghetate

Reteta Inghetata cu petale de trandafiri

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 10m 
abetina postat de
Postat pe: 15-08-2018
Adaugă în cartea de bucate
Deserturi racoritoare de vara
Ca in fiecare primavara dulceata de trandafiri si petalele de trandafiri puse la borcan pentru tot timpul anului sunt o prioritate pentru mine!

ingrediente

10 portii

   1 l frisca vegetala
   500 gr petale de trandafiri
   ( pentru 1 kg sunt necesare 125 flori de trandafiri+ 1 kg.zahar+ 1 plic sare de lamaie
   frecate bine cu cel putin o zi inainte de a fi folosite)

mod de preparare

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca foarte consistenta, se adauga petalele de trandafiri si se omogenizeaza compozitia, dupa care se da la congelator pentru cateva ore; din cand in cand se scoate bolul in care este pusa si se mai amesteca usor sa nu faca ace de gheata.

Se serveste cu putin sirop de la petalele de trandafiri.

Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Inghetata asortata
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu petale de trandafiri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.