Inghetate

Inghetata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga laptele fiert si racit si se pune la foc amestecind mereu pina ce se ingroasa (nu trebuie sa fiarb

ingrediente

   6 galbenusuri
   210g zahar
   1 litru lapte
   1 pahar frisca
   ¼ kg caise

mod de preparare

Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga laptele fiert si racit si se pune la foc amestecind mereu pina ce se ingroasa (nu trebuie sa fiarba). Se lasa compozitia sa se raceasca. Cind este aproape gata se adauga caisele coapte, curatate si strivite bine mai inainte, dupa care se pune la inghetat. Cind totul este aproape inghetat, se adauga 1 pahar frisca si se mai amesteca inca 10 minute. Se da iar la gheata.
Incearca si Inghetata cu cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite