Inghetata de capsuni, zmeura, fragi

Se trec capsunile prin sita pina se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un albus de ou. Pentru o inghe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g zahar pudra
  • 4 pahare pulpa de fructe
  • 1 pahar lapte
  • 1 albus

Mod de preparare

Se trec capsunile prin sita pina se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un albus de ou. Pentru o inghetata mai fina, se inlocuieste laptele cu un pahar de frisca. Se asaza aceasta compozitie in forme si se ingheata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci