• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa• puneti capacul
• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa
• puneti capacul si porniti blenderul, mai intai pe treapta 1 de viteza pentru aproximativ 30 de secunde
• mariti viteza la treapta 2 si mixati 30 de secunde, iar apoi la treapta 3 pentru inca 20-30 de secunde
• strecurati laptele de migdale printr-o sita
• puneti visinele congelate in blenderul performant Oster Reversible, adaugati banana congelata, laptele de migdale si mierea
• puneti capacul si mixati pentru 30 de secunde folosind functia reversibila a blenderului
• transferati amestecul format intr-un bol si puneti-l la congelator
• puneti bucatile de kiwi in blender, banana congelata, laptele de migdale si mierea si mixati la treapta 1 de viteza, apoi treapta 2, iar la final treapta 3
• transferati amestecul format intr-un bol si puneti-l la congelator
• procedati in acelasi mod si pentru inghetata de caise si piersici
• puneti pe rand cate un strat din fiecare aroma in forme pentru inghetata
• lasati la congelator pentru aproximativ 2 ore.
Pentru reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/inghetata-de-fructe-facuta-la-blenderul-oster/
Savurati!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii