Se rade coaja galbena de la portocala iar miezul se taie bucatele la care se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga apoi sarea de lamaie, apa si se
Se rade coaja galbena de la portocala iar miezul se taie bucatele la care se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga apoi sarea de lamaie, apa si se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se strecoara prin sita deasa, se adauga albusul de ou batut si se introduce in cupe, care se tin la congelator pana in momentul servirii.
Se poate servi ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Prajitura cu gem

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii