Inghetate

Inghetata de punci (rom)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se adauga laptele rece. Se pune vasul la bain-marie, am

ingrediente

   3 oua
   160 g zahar pudra
   400 ml lapte nefiert
   3 linguri rom
   1 plic zahar vanilat

mod de preparare

Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se adauga laptele rece. Se pune vasul la bain-marie, amestecind in continuare, pina cind compozitia s-a ingrosat. Se ia de pe foc, se toarna intr-un castron de portelan, amestecind pina se raceste crema. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza albusurile batute tare si romul. Se toarna apoi in caseta si se da la frigider.
Incearca si Inghetata de zmeura
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de punci (rom)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite