Inghetate

Inghetata de punci (rom)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se adauga laptele rece. Se pune vasul la bain-marie, am

ingrediente

   3 oua
   160 g zahar pudra
   400 ml lapte nefiert
   3 linguri rom
   1 plic zahar vanilat

mod de preparare

Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se adauga laptele rece. Se pune vasul la bain-marie, amestecind in continuare, pina cind compozitia s-a ingrosat. Se ia de pe foc, se toarna intr-un castron de portelan, amestecind pina se raceste crema. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza albusurile batute tare si romul. Se toarna apoi in caseta si se da la frigider.
Incearca si Inghetata de mango si pepene rosu
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de punci (rom)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite