Se amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase si bucati de unt prin ea... Se pune
Se amesteca laptele cu zaharul perfect. Se pune unt , si sa se amestece bine altfel, vei avea parte de cocoloase si bucati de unt prin ea... Se pune la frigider si se mananca la aceiasi ora urmatoarea zi.
Pe deasupra se pune topping pentru un gust perfect.Reteta este asta: cacaoa se amesteca cu zahar si faina. Se pune la foc si se amesteca pana se ingroase.(Se face urmatoarea zi cand inghetata este inghetata si toppingul se pune fierbinte sau cald pentru o aroma mai speciala) . Se toarna pe ea ca un vulcan.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii