Inghetate

Parfait de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca.
Se

ingrediente

   70 gr cacao
   100 gr zahar
   4 oua
   400 gr frisca

mod de preparare

Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca.
Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Incearca si Serbet de ciocolata cu vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de cacao" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite