Tort de inghetata rapid

Ciocolata si bezelele se maruntesc mare si frisca se bate. Cand toate sunt gata, ciocolata si bezelele se amesteca repede repede cu frisca (ca sa nu s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Tort de inghetata rapid

Ingrediente

  • 200g bezele
  • 150g ciocolata
  • 600ml frisca naturala

Mod de preparare

Ciocolata si bezelele se maruntesc mare si frisca se bate. Cand toate sunt gata, ciocolata si bezelele se amesteca repede repede cu frisca (ca sa nu se inmoaie bezelele). Se pune amestecul intr-o forma de tort imbracata in folie si se baga la congelator. Se serveste a doua zi.

Masa de frisca se poate injumatati, iar jumatate se poate amesteca cu alune macinate, migdale prajite in zahar, se poate inlocui ciocolata simpla cu nugat/ciocolata cu nugat, se poate adauga cocos, jumatate se poate colora cu praf pentru suc de diverse arome, jumatate din frisca (nebatuta) se poate amesteca cu ciocolata topita si se bate apoi, se poate adauga putina esenta de rom sau se poate improviza dupa gust si imaginatie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci