Se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele. Se framanta bine , pana se obt
Se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele. Se framanta bine , pana se obtine un aluat omogen , care se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min.
Se scoate aluatul si se imparte in mici bilute de circa 20-25 gr. Fiecare biluta se tavaleste pe jumatate in zahar ,iar apoi cu ajutorul unui deget se apasa si se formeaza cate o gropita in mijloc.
Se aseaza biscuitii pe o tava acoperita cu hartie de copt , lasand cativa centimetri intre unul si celalat si se punn la cuptor 15 min. la 180°.
Intre timp se topeste ciocolata pe baie de aburi cu o lingura de lapte sau frisca lichida. Dupa ce s-au copt biscuitii se lasa sa se raceasca un pic iar apoi fiecare gropita se umple cu ciocolata calduta.
Pofta buna!
Reteta Biscuiti cu gropite delicioase a fost propusa de dulce moni pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu forme,
biscuiti Cangur,
Biscuiti cu cereale
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii