Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Briose cu lichior de oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt.

ingrediente

   12 dkg intaritor alimentar
   15 dkg faina
   1 pachet praf de copt
   5 oua
   25 dkg zahar
   1 pachet zahar vanilat
   1
   75 dl ulei
   1
   75 dl lichior de oua
   Â½ dl lichior de migdale
   2 linguri praf de cacao

mod de preparare

Incalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar si adaugam praful de copt. Batem spuma ouale, zaharul vanilat, uleiul si lichiorul de oua. Adaugam amestecul de faina si amestecam bine. Punem separat 1/3 din amestec la care adaugam lichiroul de migdale, praful de cacao si amestecam bine. Punem c ate o lingura din amestecul galben in forme, apoi din amestecul cu cacao si din nou din cel galben. Coacem 20-25 de minute. Din acest amestec obtinem 12 briose.
Alte retete prajituri recomandate





Fantana de ciocolata


Tarta cu visine


Prajituri cu visine
Incearca si Nuga glace
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu lichior de oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.