Cartofi de ciocolata

Se freaca un galbenus crud cu 3 galbenusuri rascoapte date prin sita, se adauga 250 gr. migdale curatate si macinate, 250 gr. zahar pisat, 150 gr. cio

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 gr. migdale curatate
  • 250 gr. zahar pisat
  • 150 gr. ciocolata rasa
  • o cescuta de rom

Mod de preparare

Se freaca un galbenus crud cu 3 galbenusuri rascoapte date prin sita, se adauga 250 gr. migdale curatate si macinate, 250 gr. zahar pisat, 150 gr. ciocolata rasa si o cescuta de rom. Se amesteca toate bine impreuna, se fac, cu mana putin udata in apa, cartofi care se dau prin ciocolata granulata, si se inteapa din loc in loc cu migdale curatate si taiate lung.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci