Prajituri

Reteta Cheesecake cu piersici si visine

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 2h 
rada adriana postat de
Postat pe: 22-06-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cheesecake cu ciocolata alba si zmeura (Reteta video)"
 
Desert fara coacere usor,rapid si foarte gustos.

ingrediente

12 portii

Pentru blat:
   250 gr biscuiti,
   150 gr unt
Pentru umplutura:
   300 g branza de vaci,
   300 ml frisca lichida,
   200 g zahar,
   2 plicuri zahar vanilat,
   visine fara samburi,
   1 kg piersici,
   3 plicuri gelatina,
   100 ml lapte,
   100 ml apa

mod de preparare

Biscuitii se maruntesc in blender si se pune untul topit peste biscuitii macinati. Intr-o forma cu margini detasabile se pune stratul de biscuiti si se da la rece pentru 30 minute. In cele 100 ml apa se pun 2 plicuri de gelatina si se lasa sa se umfle. Intre timp blendam branza de vaci pana devine ca o pasta apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si frisca lichida si se continua baterea cu mixerul cam 3 minute pana creste crema (se cam dubleaza).

Gelatina care deja s-a umflat se pune ca sa se dizolve in cele 100 ml lapte cald dar nu fierbinte. (Gelatina pusa in laptele fierbinte nu se dizolva cum trebuie si nu isi face efectul ).

Astfel gelatina dizolvata in lapte se amescteca cu crema de branza si astfel obtinem umplutura. Fructele (piersicile) se curata de coaja si visinele de samburi se taie cubulete si se lasa cateva feliute pentru decor deasupra.

Peste biscuiti se pun in straturi crema fructe taiate marunt crema fructe si deasupra decoram cu fructe feliute (dupa imaginatie si preferinte).

Deasupra am pus un fel de gem de piersici din 2 piersici mai coapte si blendate cu 2 linguri zahar si 1 plic de gelatina.

Incearca si Pandispan cu stafide
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piersici si visine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.