Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete de rahat si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:25m 
Stefan_11257 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune untul intr-un castron si se freaca timp de 2 minute cu zaharul. Se adauga galbenusul si oul intreg, pe rand, romul, sarea, faina si la urma nu

ingrediente

   125 g faina
   125 g unt
   125 g zahar tos
   125 g nuci macinate
   1 ou intreg
   1 galbenus
   1 lingura de rom
   1 varf de cutit de sare
   2 lingurite de zahar praf
   1 pliculet de zahar vanilat
   250 g rahat

mod de preparare

Se pune untul intr-un castron si se freaca timp de 2 minute cu zaharul. Se adauga galbenusul si oul intreg, pe rand, romul, sarea, faina si la urma nucile macinate. Se da la rece o jumatate de ora. Se ia apoi din coca, se intinde o foaie rotunda, se taie in triunghiuri si se ruleaza cu bucatele de rahat. Se coc la foc potrivit in jur de un sfert de ora.
Se trec fierbinti prin zaharul vanilat
Incearca si Bocconotti
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de rahat si nuci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite