Faina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina smantana si framantam un alua pe care il lasam la odihnit 20-30 minute. Rupem
Faina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina smantana si framantam un alua pe care il lasam la odihnit 20-30 minute. Rupem din aluat cate o bucatica pe care o intindem cu sucitorul pe masa de lucru in forma de cerc.
Taiem cercul obtinut in 8 cu ajutorul unui cutit sau pinten, iar la capatul cel lat punem umplutura, care poate sa fie: rahat, dulceata amestecata cu nuca macinata, fructe confiate, magiun de prune.
Rulam de la exterior spre interior, le punem in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru 20-25 minute (pana se rumenesc putin la capete). Calde le dam prin zahar pudra vanilat.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate
Tarta de fructe
Ciocolata
Prajitura cu capsuni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii