Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete umplute cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat

ingrediente

   95 dkg faina
   2 galbenusuri
   2 dl ulei
   1 l lapte
   1 lingura zahar
   1 lingura sare
   7 dkg drojdie
   10 dkg cascaval
   Susan
   1 pachet mic de unt

mod de preparare

Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat lunguiet si il impartim in 6 parti. Intindem fiecare parte in forma rotunda si le ungem cu unt, le rulam si le punem deoparte. Luam prima parte si o intindem, o impartim in 16 parti, presaram cu cascaval razuit pe margini si formam cornulete. Procedam la fel cu fiecare parte si le pozitionam intr-o tava unsa la cuptorul pre-incalzit pana devin maronii. Inainte de coacere le ungem cu ou, cascaval si presaram susan.
Alte retete de prajituri recomandate





Tort cu visine


Fursecuri
Incearca si Briose cu ciocolata si glazura/ Cupcakes
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete umplute cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.