Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Covrigei cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potr

ingrediente

   2 linguri miere
   130 gr zahar
   50 gr unt
   250 gr faina
   2 oua
   1 praf de copt
   1 pachet ciocolata

mod de preparare




Ouale se fraca impreuna cu zaharul, mierea si untul , la cald. Apoi se adauga praful de copt si faina. Se amesteca totul pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se fac rulouri subtiri si lungi, se impletesc cate doua si li se da forma de covrigei. Se pun la copt, in cuptorul incalzit si se inmoaie in ciocolata calda, cat sunt calzi.
Se servesc dupa ce s-au racit.


Alte retete culinare:





Chec pufos


Prajituri simple


Papanasi fierti
Incearca si Fursecuri Bucuresti
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu miere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.