Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri bicolore

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gabytza_gaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)"
 
Imi plac mult fursecurile, pentru ca pot sa le mananc si la micul dejun, pe care, in general, il iau pe fuga, pot sa le iau si la serviciu, pot sa le dau si copilului la pachetel. Fursecuri bicolore mi se par atat foarte gustoase cat si aratoase si tare frica imi e ca vor face cu ochiul tuturor!..

ingrediente

   300 g margarina
   2 plicuri zahar vanilat
   100 g zahar pudra
   1 esenta de portocala
   2 linguri lapte
   2 linguri cacao
   cca 400 g faina
   1/2 praf de copt

mod de preparare

Amestecam bine margarina cu zaharul vanilat si zaharul pudra. Adaugam lingurile de lapte si esenta, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Impartim coca in 2 iar intr-una punem cacao. Intindem aluatul alb intr-o foaie iar separat intindem foaia de cacao. Foaia alba o punem peste cea de cacao si incepem sa o rulam cat mai strans. O dam la frigider 30 minute. Rulada o taiem felii de cca 1 cm si o punem in tava unsa cu unt dar lasam loc intre ele. Le dam la cuptor cca 15 minute.


Fursecurile bicolore se servesc reci, ca desert sau gustari.

Incearca si Bezele cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.