Fursecurile cu branza sunt delicioase si usor de preparat. Pentru a face aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina,zahar,branza de vaci, unt,ou,praf de copt
Untul (la temperatura camerei) se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema fina, se adauga oul si se mai mixeaza cateva minute pana acesta s-a incorporat complet. Se adauga si branza maruntita, apoi zaharul vanilat, coaja de portocala si esenta de rom. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea si se obtine un aluat pe care il strangem intr-o folie si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Din aluat decupam floricele pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 12 minute.
Dupa ce se racesc se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii