Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
andreeachinesefood postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)"
 
Fursecurile cu branza sunt delicioase si usor de preparat. Pentru a face aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina,zahar,branza de vaci, unt,ou,praf de copt

ingrediente

   250 g branza de vaci
   150 g zahar
   200 g unt
   350 g faina
   1 ou
   1 praf de copt
   1 plic zahar vanilat
   1 praf de sare
   esenta de rom
   zahar pudra

mod de preparare

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema fina, se adauga oul si se mai mixeaza cateva minute pana acesta s-a incorporat complet. Se adauga si branza maruntita, apoi zaharul vanilat, coaja de portocala si esenta de rom. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea si se obtine un aluat pe care il strangem intr-o folie si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Din aluat decupam floricele pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 12 minute.


Dupa ce se racesc se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:

Incearca si Arici din biscuiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.