Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorpo
Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorporeaza faina si se framanta o coca, din care se fac fursecurile, in formele preferate. Se bate albusul spuma nu prea tare cu o lingura de zahar pudra si se dau fursecurile prin el. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se presara restul de miez de nuca macinat deasupra. Se dau la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se presara zahar pudra deasupra.
Alte dulciuri retete recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii