Ouale se bat spuma tare cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga cate putin ulei si faina. Separat, se pune la ars putin zahar, iar cand incepe sa
Ouale se bat spuma tare cu zaharul si cu zaharul vanilat, se adauga cate putin ulei si faina. Separat, se pune la ars putin zahar, iar cand incepe sa fiarba se adauga nucile rumenite in prealabil in cuptor. Se amesteca bine si se rastoarna apoi nucile pe un fund de lemn udat cu apa si se lasa la racit. Apoi se piseaza si se adauga in coca, cu care se amesteca. Se pun cu o lingurita, gramajoare pe o tava, la distanta intre ele si se introduc in cuptorul cald, la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Prajitura cu visine
Chec pufos
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii