Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Pogaci cu iaurt

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Framantan faina, margarina, branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o noapte. A doua zi intindem a

ingrediente

   10 dkg faina
   10 dkg margarina
   10 dkg branza de oaie
   1 drojdie inmuiata in lapte
   Sare dupa gust

mod de preparare

Framantan faina, margarina, branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o noapte. A doua zi intindem aluatul la 1 deget grosime, decoram cu cascaval razuit sau chimen.
Alte retete de prajituri recomandate





Prajitura mere


Chec cu mere


Cremsnit
Incearca si Covrigei simpli
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaci cu iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.