Se freaca bine galbenusurile cu zahrul pina se albesc, apoi se adauga picatura cu picatura esenta de cafea si romul, frecind mereu. Se imparte compozi
mod de preparare
Se freaca bine galbenusurile cu zahrul pina se albesc, apoi se adauga picatura cu picatura esenta de
cafea si romul, frecind mereu. Se imparte compozitia in doua parti; la una se adauga albusurile batute spuma si biscuitii rupti bucatele si se amesteca usor. Pe un platou, se aranjeaza partea cu biscuiti, se netezeste cu un cutit, iar deasupra se toarna partea de compozitie ramasa si care e ca un sodou de
cafea. Se ptesara cu grilaj (nuci pralinate), care se prepara astfel: se pun la topit intr-o craticioara, 4 linguri zahar tos cu 1 lingura apa. Cind zaharul este caramel-deschis, se punemiezul de la 10-15 nuci, se amesteca cu caramelul, apoi se rastoarna pe un fund uns cu ulei sau apa (sa se poata desprinde usor). Dupa ce s-au racit se toaca si se presara pe prajitura. Grilajul se prepara dinainte.
Incearca si Delicatese din corn
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe