Se pun ingredientele pe foc, se toarna apa peste fructe, se acopera tava cu folie si se da 35-40 min la cuptor. Se lasa la racit. Sosul din tava se st
Se pun ingredientele pe foc, se toarna apa peste fructe, se acopera tava cu folie si se da 35-40 min la cuptor.
Se lasa la racit.
Sosul din tava se strecoara, se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga 1 lingura de amidon sau jeleu rosu dizolvat in 2 linguri de apa rece.
Blatul:
Se amesteca ingredientele si se face un blat care se intinde si se preseaza cu mana in tava de tarta.
Crema:
Se amesteca ingredientele si se adauga 300 ml frisca.Se amesteca bine pana cand crema se ingroasa.
Crema se toarna peste blat si se da la rece 2 ore.
Se pune rubarba peste crema, apoi se toarna jeleul facut din sosul lasat de rubarba in cuptor, o lingura rasa de zahar si plicul de jeleu
Reteta Tarta cu rubarba a fost propusa de diamond
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii