Turta dulce diferite forme este un deliciu culinar pentru copii si nu numai.
Pentru turta dulce diferite forme untul se topeste si se amesteca cu mierea si zaharul. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca in alt vas restul ingredientelor: faina, cacao, praful de copt, oul batut bine si condimentele. Se combina apoi cele doua amestecuri si se framanta aluatul de turta dulce. Se acopera cu folie si se baga la frigider cateva ore.
Dupa doua trei ore se scot din frigider si se intinde aulatul in foaie potrivit de subtire si se decupeaza cu ajutorul formelor speciale.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se incinge cuptorul. Se lasa turtele dulci la copt aproximativ 20 - 30 minute.
Dupa ce se scot de la cuptor turta dulce se poate decora.
Pt decorare:
Pentru glazura se freaca un albus cu zahar pudra. In acest amestec se pun si cateva picaturi de lamaie.
Turta dulce diferite forme se poate decora. Eu am cumparat cateva creioan si bombonele.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii