Se amesteca toate ingredientele pentru blat pana se obtine un aluat omogen. Se intinde o foaie din care se decupeaza rondele cu gura unui pahar. Se coc in tava unsa cu margarina. Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul si laptele rece. Se adauga cacaua si se fierbe crema, amestecand continuu. Se lasa crema apoi la racit, se adauga margarina si se omogenizeaza bine. Se lipesc cate doua rondele cu crema, apoi se presara cu zahar vanilat.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Pasca cu ciocolata
Lapte de pasare
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe