Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava. Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zaha
Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava.
Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zahar si 1/2 pahar apa se fierb. Se ia jos de pe foc si se adauga o lingura jumatate de ness, se adauga pe rind 6 galbenusuri si 350 gr. unt frecat spuma. Deasupra se presara nuca sau glazura de ciocolata.
Glazura de cacao: 200 gr. zahar, 2 linguri cacao, 4 linguri apa. Se fierb 5 minute, se pune deoparte si se freaca cu 100 gr. unt cca. 5-6 minute. Untul se scurge de apa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii