Prajituri

Reteta Alcazar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
dobrescu camelia nerina 6 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava.
Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zaha

ingrediente

   6 albusuri
   100 gr. zahar
   3 linguri de cacao
   150 gr.nuci macinate
   5 linguri cacao
   8 linguri zahar
   1/2 pahar cu apa
   1 si 1/2 lingura de ness
   6 galbenusuri
   350 gr. unt
   200 gr. zahar
   2 linguri de cacao
   4 linguri apa
   100 gr. unt

mod de preparare

Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava.

Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zahar si 1/2 pahar apa se fierb. Se ia jos de pe foc si se adauga o lingura jumatate de ness, se adauga pe rind 6 galbenusuri si 350 gr. unt frecat spuma. Deasupra se presara nuca sau glazura de ciocolata.

Glazura de cacao: 200 gr. zahar, 2 linguri cacao, 4 linguri apa. Se fierb 5 minute, se pune deoparte si se freaca cu 100 gr. unt cca. 5-6 minute. Untul se scurge de apa.
Incearca si Placinta cu dovleac
Daca ti-a placut reteta noastra "Alcazar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite