Prajituri

Alcazar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
dobrescu camelia nerina 6 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava.
Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zaha

ingrediente

   6 albusuri
   100 gr. zahar
   3 linguri de cacao
   150 gr.nuci macinate
   5 linguri cacao
   8 linguri zahar
   1/2 pahar cu apa
   1 si 1/2 lingura de ness
   6 galbenusuri
   350 gr. unt
   200 gr. zahar
   2 linguri de cacao
   4 linguri apa
   100 gr. unt

mod de preparare

Blat: 6 albusuri se bat cu 100 gr. zahar, se adauga 3 linguri de cacao si 150 gr. nuci macinate. Se unge tava.

Crema: 5 linguri cacao,8 linguri zahar si 1/2 pahar apa se fierb. Se ia jos de pe foc si se adauga o lingura jumatate de ness, se adauga pe rind 6 galbenusuri si 350 gr. unt frecat spuma. Deasupra se presara nuca sau glazura de ciocolata.

Glazura de cacao: 200 gr. zahar, 2 linguri cacao, 4 linguri apa. Se fierb 5 minute, se pune deoparte si se freaca cu 100 gr. unt cca. 5-6 minute. Untul se scurge de apa.
Incearca si Prajitura insiropata cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Alcazar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite