Banane Mamdazi

Bananele se curata si se taie bucati, se preseaza si se amesteca cu oul, laptele, zaharul vanilat, faina, praful de copt si cele 3 linguri de zahar. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 banane
  • 150 ml lapte dulce
  • 1 zahar vanilat
  • 225 g faina
  • 1/2 praf copt
  • 3 linguri zagar tos
  • ulei
  • zahar pudra

Mod de preparare

Bananele se curata si se taie bucati, se preseaza si se amesteca cu oul, laptele, zaharul vanilat, faina, praful de copt si cele 3 linguri de zahar. Compozitia se lasa la odihnit 10 minute. Se pune ulei jumate de tigaie, se incinge si se toarna gogosi cu lingura. Se prajesc 3-4 minute se scot pe un servet de hartie si se pudreaza cu zahar pudra.
Se servesc reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci