Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma. Se tapet
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar spuma se aranjeaz cu un dui in forma de stelute si inimioare. Se usuca in cuptorul caldut.
Truc : Stelutele si inimioarele se pot folosi ca ornamente pe pomul de Craciun.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii