Se prepara la rece. Se pune ciocolata taiata marunt pe masina intr-un castron sa se topeasca. Dupa ce s-a topit, se ia deoparte, se pune untul proaspa
Se prepara la rece. Se pune ciocolata taiata marunt pe masina intr-un castron sa se topeasca. Dupa ce s-a topit, se ia deoparte, se pune untul proaspat batut spuma si se freaca bine. Se adauga apoi zaharul si galbenusurile cite unul. Se freaca astfel ca sa devine spuma si se da la rece sa se intareasca. Din aceasta compozitie se fac repede bombe de marimea unei alune si se trec prin ciocolata tocata marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii