Prajituri

Reteta Braduti umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, colorantul, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit d

ingrediente

   Aluat: 2 oua
   5 linguri zahar
   100 ml lapte
   1 lingurita bicarbonat de amoniu
   zeama de lamaie
   colorant alimentar verde
   faina cat cuprinde Crema: 2 cani biscuiti macinati fin
   5-6 bucati rahat
   1 cana nuci macinate
   50 g unt
   esenta de rom
   aprox. 1/2 cana cu lapte

mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, colorantul, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale. Se intinde in foaie subtire si se taie fasii inguste si lungi care se ruleaza pe formele de con dand forma de bradut. Se coc 15-20 minute si se scot de pe forme cat sunt fierbinti.Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema. Crema: Se trece rahatul prin masina de tocat ,se amesteca apoi cu biscuitii, nuca, esenta, untul si cacaua. La sfarsit se adauga laptele putin cate putin ca sa se lege compozitia si sa rezulte o crema omogena cu care se umplu bradutii.

Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:

Incearca si Prajitura cu mere si martipan
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.