Briose cu cascaval (din aluat de foi)

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu cascaval cu aluat de foi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cascaval, foi, galbenusuri, faina, frisca, sare, piper.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Briose cu cascaval (din aluat de foi)

Ingrediente

  • 1 pachet aluat cu foi
  • 20 dkg cascaval razuit
  • 10 dkg cascaval afumat razuit
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 2 dl frisca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dezgheata si intinde aluatul, rupe 12 forme rotunde din el, tapeteaza formele de briose cu el. Amesteca ingredientele si umple formele cu aluatul obtinut. Pune la copt in cuptorul preincalzit la 200 de grade C.


Pot fi servite dupa ce se racesc.

Alte retete recomandate:

Briose cu ciocolata

Briose aperitiv

Briose cu cacao

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci