Briose cu crema de margarina

Briose cu crema de margarina sunt o reteta de prajituri pentru realizarea careia aveti nevoie de margarina desigur, faina, ulei, zahar, frisca, oua, cacao si praf de copt. Reteta briose cu crema de margarina e un desert de care se vor bucura invitatii dumneavoastra

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Briose cu crema de margarina

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 linguri frisca lichida
  • nuca de cocos
  • un varf de cutit sare.

Mod de preparare

Se bat albusurile bine, se adauga 100 g zahar si se mai bat pana ies ca o bezea. Galbenusurile se bat cu putin zahar si ulei si se adauga in albusurile batute. Peste albusuri punem si faina, praful de copt si 1 zahar vanilat si cacao. Ungem formele cu ulei si le umplem cu compozitia cu cacao. Dupa coacere se racesc si se decoreaza cu crema cu margarina.
Crema:
Se bate margarina bine, se adauga 100 g zahar, frisca, 1 plic zahar vanilat si putina sare, se bate inca 5 minute.




Se tin la rece pana in momentul servirii.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci