Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu marmelada sunt necesare urmatoarele ingrediente: marmelada, faina,unt, zahar, ou, praf de copt, lapte, nuca macinata.
Cuptorul se incalzeste la 175 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Untul se bate spuma cu zaharul si cu oul. Ingredientele uscate se amesteca, apoi, alternand, punem laptele si untul.
Se pune in forme ~ 1 lingura de aluat, facem o adancitura in care punem o lingurita de marmelada si acoperim cu restul de aluat.
Se coc ~ 30-35 minute.
Cat sunt fierbinti, se ung deasupra cu unt.
Alte retete recomandate:
Mucenici moldovenesti
Pasca cu ciocolata
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii