Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu raffaello sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, praf de copt, ou, zahar, sare, unt, zeama de ananas, rom alb.
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade iar formele de briose se tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un vas se amesteca faina, bucatelele de Raffaello, praful de copt si putina sare.
In alt vas se bate spuma untul cu zaharul si oul si, cand e gata, se adauga amestecul de faina, zeama de ananas si romul.
Aluatul se toarna in forme (doar pana la jumatate) si se coace 15-20 de minute
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Briose cu faina de malai si miere
Pasca fara aluat
Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii