Prajituri

Reteta Briose cu rubarba si capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Briose de cartofi (reteta video)"
 
>
Briosele cu rubarba si capsuni sunt absolut delicioase! Capsunile dulci si aromate se potrivesc perfect cu rubarba acrisoara.

ingrediente

   240 gr rubarba taiata cubulete
   120 gr capsuni taiate jumatati si sferturi (sau alte fructe de padure
   se pot folosi si congelate)
   240 gr zahar
   1/4 lingurita sare
   60 gr unt
   3 oua
   130 ml lapte batut sau kefir
   vanilie
   80 ml ulei
   300 gr faina (preferabil de paine
   650
   sustine mai bine fructele apoase)
   1 praf de copt

mod de preparare

Incalziti cuptorul la 190 grade.
Frecati untul cu zaharul, apoi puneti ouale si amestecati bine.




Adaugati vanilia, laptele batut sau kefirul, uleiul.




Separat amestecati faina cu praful de copt si sarea. Adaugati faina la compozitia lichida si amestecati doar atat cat sa se incorporeze (30 sec). Puneti si fructele si incorporati-le usor.




Turnati compozitia in forme de briose si coaceti 15-17 minute.




Serviti-le pudrate cu zahar.




Reteta de briose cu capsuni si rubarba a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.


Serviti briosele cu capsuni si rubarba dupa ce s-au racit putin, pudrate cu zahar.

Incearca si Clatite cu branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu rubarba si capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.