Pentru reteta de chec cu nuca si caco se freaca 6 galbenusuri cu 1/2 zahar pudra (care se pune tot cate un pic sa nu se intareasca). La urma se pune uleiul tot asa cate un pic. Se pune laptele. In 100 gr lapte se pune praful de copt si se omogenizeaza bine. Apoi se rade o lamaie in coca si se bat cele 6 albusuri si se pun incet in coca. Dupa ce am framantat se ia un sfert din coca si se freaca cu 2 linguri cacao, romul si nuca. Se pune coca in tavi unse si tapetate cu faina, iar pe mijloc se pune coca cu cacao. Se coace la foc incins si apoi la economic.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe