Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar {250g}, se adauga faina si nuca macinata. Se pune compozitia intr-o tava tapetata, apoi se da la
Se bat albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar {250g}, se adauga faina si nuca macinata. Se pune compozitia intr-o tava tapetata, apoi se da la cuptor pentru cca 45 min. Se lasa la racit apoi se taie in 4 foi. Galbenusurile se pun intr-o tigaita cu margarina si restul de zahar si se fierb la bain-maire 10-15 min. Dupa ce se raceste un pic, se adauga cacaoa. Se tapeteaza foile cu cite un pic de crema, iar restul se toarna deasupra. Se da la rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii