Prajituri

Reteta Cocostar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Pocahontas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus pe care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat apoi se adauga putin c

ingrediente

   3 linguri cu varf cacao
   2 oua
   250 g margarina
   4 linguri zahar pudra
   1 pachet praf de copt
   1 pachet zahar vanilat
   400 gr. faina ( nici-un gram mai mult)
   120 gr. nuca de cocos
   200 gr. zahar pudra
   1 albus

mod de preparare

Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus pe care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt. Se framanta usor, pana se incorporeaza bine faina.


Albusul se mixeaza, se adauga zaharul pudra, cocosul se amesteca bine cu lingura de lemn. Se imparte amestecul cu cacao in parti egale, cam cat o nuca.


La fiecare parte se pune in centru cate o biluta din umplutura cu cocos apoi se aduna marginile deasupra. Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt. Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 minute ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).

Pentru decorare se poate folosi ciocolata topita.


Alte retete recomandate:
Incearca si Tiramisu reţetă cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocostar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.