Prajituri

Coltunasi cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coltunasii cu brinza se pot servi si cu sirop de fructe. Daca vrei sa prepari dulciuri delicioase, incearca aceasta reteta.

ingrediente

   500 gr. brinza de vaci
   3/4 pahar de smantana
   2 oua
   2 pahare faina
   2 linguri zahar
   2 linguri unt
   sare
   sirop de fructe

mod de preparare

Coltunasii cu brinza se pot servi si cu sirop de fructe. Daca vrei sa prepari dulciuri delicioase, incearca aceasta reteta. In apa rece sau in lapte (1/2 pahar), se bate un ou crud si se adauga o lingurita nu prea plina de sare. Se toarna apoi 2 pahare de faina cernuta si se framanta un aluat tare. Se trece branza de vaci prin masina de tocat carne, se adauga zahar, 1 galbenus, 1 lingura de unt topit, 1/2 lingurita de sare si totul se freaca bine. Aluatul se intinde foarte subtire, se taie cu paharul in forme rotunde, se ung cu albus batut, se pune pe fiecare forma cite o lingurita din compozitia de brinza de vaci, se indoaie unindu-se marginile aluatului si se lipesc bine cu degetul. Cu 10 minute inainte de a se servi la masa, coltunasii se pun in apa clocotita sarata si se fierb pina se ridica la suprafata. Se scot apoi cu lingura de spuma se pun pe un platou sau in salatiera, se toarna deasupra unt topit.


Se servesc cu smintina sau cu sirop de fructe.

Incearca si Pasca raw vegana, made by Raw Chef Ligia Pop
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite