Cornete delicioase

Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca sau crema fiarta.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri de zahar pudra
  • 7 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 100 g lapte
  • 2 lingurite de amoniac
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentru cornetele delicioase se face un aluat potrivit de tare, se framanta bine, apoi se intinde o foaie subtire, dupa care se taie fasii de 1 cm latime si se ruleaza pe forma de con.


Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca sau crema fiarta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci