Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga treptat cate un ou si se amesteca dupa fiecare. Se pun apoi esentele si coaja de portocale. Eu am pus si
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga treptat cate un ou si se amesteca dupa fiecare. Se pun apoi esentele si coaja de portocale. Eu am pus si putin colorant alimentar. Faina se cerne de doua ori si se amesteca cu praful de copt si amidonul. Se adauga fana treptat si se amesteca usor. Punem jumatate din compozitie intr-o forma tapetata, punem prunele fara samburi si apoi restul de aluat. Se da la cuptor pentru 30-40 minute in functie de cuptor.
Se pudreaza cu zahar vanilat
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii