Prajituri

Reteta Cremes Jugo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Aluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta foaie o punem in tava impreuna cu umpl

ingrediente

Pentru aluat:
   25 dkg unt
   30 dkg faina
   2 galbenusuri
   Putina sare
   3 linguri apa rece
Umplutura:
   9 galbenusuri
   30 dkg zahar pudra
   25 dkg ciocolata razuita
   25 dkg nuca macinata
   1 plic praf de copt
Pentru crema:
   Â¾ l lapte
   2 pachete budinca de vanilie
   25 dkg unt
   25 dkg zahar pudra
   2 plicuri zahar vanilat

mod de preparare

Aluat: framantam untul, faina, galbenusurile, apa rece si sarea, lasam la rece 3 ore. Coacem o foaie. Cealalta foaie o punem in tava impreuna cu umplutura si le coacem impreuna. Umplutura: amestecam galbenusurile, zaharul pudra, ciocolata razuita, nuca macinata si praful de copt, incorporam albusurile batute spuma. Intindem amestecul pe foaia de aluat si o coacem. Crema: fierbem laptele cu budincile de vanilie si dupa racire adaugam untul batut spuma si amestecul de zahar pudra si zahar vanilat. Turnam crema pe prajitura racita si acoperim cu cealalta foaie. Dupa o zi de odihna o feliem.
Alte retete recomandate





Tort de mere intregi


Tiramisu


Diplomat


Tarta cu mere
Incearca si Briose de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes Jugo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.