Se zdrobesc biscuitii digestivi si se omogenizeaza cu untul frecat si zaharul pudra. Se adauga doua linguri de miere si miezul de nuca macinat si se
Se zdrobesc biscuitii digestivi si se omogenizeaza cu untul frecat si zaharul pudra. Se adauga doua linguri de miere si miezul de nuca macinat si se pune aceasta compozitie intr-o forma rotunda. Se intinde uniform, dandu-i-se forma de blat si se da la rece. Pentru crema, se amesteca iaurtul cu doua linguri de miere si cu gemul de zmeura. Se dizolva gelatina in doua linguri de apa fierbinte. Se incorporeaza in crema de iaurt si se da la frigider. Se bate jumatate din cantitatea de frisca, amestecand bine, inainte ca aceasta sa se serveasca cu biscuiti, si se tine la rece.
Se amesteca siropul de zmeura cu restul de frisca si apoi se bate spuma. Cand crema s-a inchegat, se asaza prajitura pe un platou si se umple un cornet cu frisca batuta si colorata cu siropul de zmeura. Cu ajutorul acesteia, se acopera toata suprafata prajiturii cu rozete din frisca.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tiramisu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii