Foietajul cu barnza dulce si stafide este foarte gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi aluat de foietaj din comert sau daca aveti timp la dispozitie puteti sa il faceti acasa.
Foietajul cu barnza dulce si stafide este foarte gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi aluat de foietaj din comert sau daca aveti timp la dispozitie puteti sa il faceti acasa.
Se amesteca intr-un castron: branza, zaharul, ouale, grisul si stafidele inmuiate in putin rom sau lapte. Se taie foaia de foietaj pe jumatate, se pune intr-o tava, se pune amestecul cu branza, se niveleaza, iar deasupra se pune cea de-a doua jumatate de foietaj; se da tava la cuptorul preincalzit pana se coace aluatul.
Foietajul cu barnza dulce si stafide se lasa sa se raceasca, se taie si se presara cu zahar praf.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii