Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se adauga galbenusurile, fain
mod de preparare
Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul
spuma cu zahar. Se adauga galbenusurile, faina si apoi uleiul tot odata, iar apoi aromele.
Se ia cu lingura si se pune pe hartia de copt (pe care eu am uns-o putin, dar numai inainte de prima serie de fursecuri) sau direct pe tava unsa. Daca
aluatul nu se intinde il mai ajutati voi putin cu lingura. Se coc in cuptorul incins la 375`F sau 190`C pentru cam 5 minute sau pana marginile se bronzeaza usor. In usa cuptorului, se dezlipesc cu o spatula, se aseaza cite o bucatica de rahat in mijloc si se stringe repede intre degete ca sa se lipeasca.
Dupa au fost coapte toate
fursecurile se aranjeaza pe platou si se pudreaza cu zahar. Alte
retete recomandate:
Incearca si Prajitura cu morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe