Prajituri

Reteta Galuste cu branza de oaie imbracate in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galustele cu branza sunt gustoase si usor de preparat. Sunt necesare urmatoarele ingrediente branza, pesmet, faina, cartofi, unt.

ingrediente

   500 g cartofi
   2 oua
   2-3 linguri faina
   sare
   2-3 linguri branza de oaie
   3 linguri unt
   2 linguri pesmet
   1/2 pahar zahar pudra.

mod de preparare

Galustele cu branza se prepara astfel: cartofii bine spalati se pun la fiert in coaja. Cand sunt gata, se curata si se strivesc cu presa de strivit cartofi sau, in lipsa acesteia, se dau prin masina de tocat carne. Pasta de cartofi se pune intr-un castron si se amesteca cu ouale, faina, o lingurita de zahar si pu­tina sare. Se face din aceasta compozitie un sul gros de trei degete, din care se formeaza cu mana perisoare mici care se fierb in apa putin sarata. Cand galustele se ridica la suprafata apei sunt fierte. Se scot incet cu lin­gura si se.tavalesc in pesmet rumenit in unt, astfel ca fiecare galusca sa se imbrace frumos in pesmet.


Se servesc fierbinti.




Alte retete recomandate:




Glazura de ciocolata




Pasca fara aluat




Pasca cu smantana

Incearca si Prajitura cu lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu branza de oaie imbracate in pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.