Se incalzeste cuptorul la 450 grade F. Intr-un vas se bat ouale, albusurile, faina, laptele si vanilia pina totul este amestecat bine si aluatul este
Se incalzeste cuptorul la 450 grade F. Intr-un vas se bat ouale, albusurile, faina, laptele si vanilia pina totul este amestecat bine si aluatul este foarte omogen. Intr-un vas rezistent la foc si la cuptor (daca este tigaie, sa aiba peretii mai inalti) si sa fie cu diametrul nu mai mare decit 20 cm se topeste margarina/untul. Cind vasul este inca fierbinte, se toarna compozitia de oua si faina si se da la cuptor. Se coace la 450 grade F timp de 15 minute, apoi se coboara temperatura la 350 grade F si se continua coacerea inca 10 minute.
"Placinta" trebuie sa se fi ridicat in special pe margini
Se scoate si se serveste imediat.
Se poate servi pudrata cu zahar praf, sau cu niste fructe proaspete puse pe mijlocul ei, sau simplu cu sirop.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii