Prajituri

Reteta Margarete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Margaretele se fac din 2 oua intregi, 300 g zahar pudra, 250 g untura, 1 pachet de margarina.

ingrediente

   2 oua intregi
   300 g zahar pudra
   250 g untura
   1 pachet de margarina
   faina cat cuprinde
   o lingurita de amoniac stins.

mod de preparare

Pentru margarete, ouale cu zaharul se freaca spuma, dupa care se pun restul de ingrediente. Se face un aluat potrivit de tare, care se coace la foc potrivit.


Margaretele se servesc dupa ce s-au racit.

Incearca si Prajitura Raphaelo
Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.