Mazurca cu migdale

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale, faina, vanilie, unt, zahar, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt proaspat
  • 200 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1/4 pahar migdale pisate
  • 200 g faina
  • 1 praf vanilie
  • unt pentru forma.

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cate unul. Se freaca foarte bine pentru a se obtine o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hartie, la foc potrivit.


Cand este gata, se taie dupa plac.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Pasca cu branza
Pasca fara aluat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc